Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

viernes, 17 de julio de 2015

Caixa Negra: La Llamada de los dioses – Sessió 6

Amb aquesta entrada continuo amb el diari de campanya de La Llamada de los dioses que estic arbitrant per al meu grup de joc habitual de La Cofradía del rol, per llegir les sessions de campanya anteriors podeu seguir aquests enllaços: #1 #2 #3 #4 #5

The Executioner 1 per Dragoroth-stock | Premade Background per Sannalee01


Com sempre recordar-vos que es probable que us trobeu spoilers, per tant si estéu jugant la campanya o aneu a fer-ho es probable que no volgueu llegir més enllà d'aquest punt (o sí, ves a saber).

Tal i com ja us vaig explicar al resum de l'entrada anterior, els personatges que encara no havien pujat fins al tercer nivell finalment habien acumulat prou punts d'experiència per fer-ho, per tant el primer que vam fer abans d'entrar en matèria va ser dur a terme els corresponents ajustaments de Punts de Cop (PC) i les habilitats de cadascún d'ells.

Mapa realitzat per Zonk PJ (Demonio Sonriente)

Un cop fet això els jugadors van decidir seguir explorant l'illa i es van fizar en una zona que encara no s'havíen dedicat a explorar a fons: la cordillera muntnyosa situada a l'extrem sudoest (lloc en el que per cert havien vist una patrulla anteriorment durant la segona volta al voltant de l'illa amb el vaixell), per tant dit i fet es van tornar a embarcar al Sombra Rauda (sí, per tercer cop... ) i es van dirigir cap a la zona.

Després d'ancorar i atansar-se a l'illa amb la barca van decidir dur a terme la dura ascenció per les montanyes, fet que van aconseguir després d'une bones tirades d'escalada (i algún ensurt). Al cim de la montanya van localitzar un viarany estret que només els hi permetía passar en filera, per tant era recomanable que anessin amb compte si no volíen caure montanya avall.

Mentres començaven a explorar el viarany van ser atacats per un eixam d'estirges del que es van desfer amb relativa facilitat (que si els hi acudís encendre un foc per fer fum i intentar foragitar-les va ser una gran idea que els va ajudar bastant). Però els seus problemes no van acabar aquí, ja que seguint pel viarany van veure lluny una patrulla d'orcs, per tant es van proposar de parar-los un parany, fet que va donar a lloc a una escena própia d'una pel·lícula d'Asterix i Obelix tal i com es pot veure al vídeo següent:


Després d'aquesta topada van baixar de les montanyes i van tornar al vaixell per navegar de tornada cap al poblat dels homes llangardaix on traçarán el seu proper plà d'acció: dirigir-se cap el volcà i endinsar-se en el refugi dels clergues de Penumbra, quelcom que tenen pensat dur a terme amb Heldebhammer i Kai disfressats de clergues gràcies a les túniques preparades per l'ocasió, acompanyats per Ak'tuk i un grup de 10 guerrers amb la resta del grup seguint-los a curta distància, el fill del líder amb una història perparada per mostrar queixes pel tracte donat als nens del poblat.

Es van posar en marxa guiats per Ak'tuk i, després de pujar per les pelades vessants del volcà (i percebre el gran neguit i inquietut que els envoltava), van arribar finalment a una planuria on es podía veure una gran porta coronada per dos dracs enfrontats. Davant de la porta van poder veure un clergue conversant amb uns guardies orcs mentres una patrulla dels essers verds s'allunyava de la porta i començava la seva ronda de guàrdia, els personatges van decidir saviament deixar-los passar per evitar mals majors.

Puerta de Dragones per A.J. Manzanedo

Ja davant de la porta els personatges disfressats i Ak'tuk van començar a parlar amb el clergue de l'entrada, però veient que la seva estratagema podía ser que no funcionés davant de l'actitud preponent del clergue Heldenhammer va decidir que sería millor atacar-lo per l'esquena i iniciar així el combat, per tant es va posar lentament cap a la seva esquena disposat a actuar...

I aquí es quan els esdeveniments es desencadenen de forma accelerada, ja que els clergues de Penumbra, força desconfiats, havíen decidit augmentar les seves mides de seguretat davant dels extranys fets que estaven succeïnta l'illa (desaparició d'una patrulla, aparició d'un vaixell a les costes de l'illa que es albirat uns quants cops...), fet que es tradueix en l'aparició d'un elf fosc que, sortint del seu encanteri d'invisibilitat ataca a Heldenhammer (i ho fa guanyant automàticament la iniciativa).

Elfo oscuro per A.J. Manzanedo

I les coses encara es compliquen més, ja que en l'atac de l'elf fosc trec un crític, per tant li faig el doble de mal al personatge de Heldenhammer i aquest passa a millor vida...


És en aquest moment quan la resta dels personatges es llença a la lluita i Luna intenta realitzar la mateixa maniobra de reanimació que va efectuar en sessions passades amb Morkhan, però en aquest cas la tirada no es efectiva i per tant Heldenhammer està definitivament mort (i la resta de personatges ha pogut veure que ho ha intentat amb un misteriós estri que ha tret de la seva motxila, fet que evidentment fa que sospitin bastant d'ella).

Logo de Aventuras en La Marca del Este per Manu Saez

Però no es el moment d'aturar-se en aquests detalls ja que el combat que es desenvolupa al voltant dels personatges requereix de tota la seva atenció: els guardies orcs s'están enfrontant als homes llangardaix, el clergue abans de fugir per a avisar més guardies ha llençat un encanteri de Dormir cap a Kai i l'elf fosc un altre de Retenir persona cap a Luna (i totes dues han fallat la seva tirada de salvació...).

El combat semblava eternitzar-se, però va arribar el moment en el que els personatges van aconseguir imposar-se als seus enemics i en part es va deure a l'esforç de Luna, que tot i que encara estava sotmesa a l'encanteri Retenir persona, la seva ment encara podía raonar i funcionar, per tnat amb molt esforç (visible per les gotes de suor que li recorrien la cara i les celles arrufades) va poder controlar a l'elf fosc...

Després del combat els homes llangardaix es van retirar enduent-se Ak'tuk, que havía sigut ferit durant la lluita, i els efectes dels encanteris es van esvair...

I així es va acabar la sessió, amb els personatges disposats a endinsar-se cap allò que els esperava més enllà de les portes (tot i que això ja serà al setembre, després de les vacances d'estiu).

Qué passarà a la propera sessió?

Como s'acostuma a dir:

Continuarà...


Els elemants gràfics que acompanyen aquesta entrada i que no han sigut acreditats están creats a partir d'elements de


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario