Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

jueves, 9 de julio de 2015

Caixa Negra: La Llamada de los dioses – Sessió 5

Amb aquesta entrada continuo amb el diari de campanya de La Llamada de los dioses que estic arbitrant per al meu grup de joc habitual de La Cofradía del rol, per llegir les sessions de campanya anteriors podeu seguir aquests enllaços: #1 #2 #3 #4

Roland_der_treue_Paladin per Alfred_Rethel


Com sempre recordar-vos que es probable que us trobeu spoilers, per tant si estéu jugant la campanya o aneu a fer-ho es probable que no volgueu llegir més enllà d'aquest punt (o sí, ves a saber).

A la sessió anterior els personatges havien perdut a un dels seus camarades, el clergue Morkhan, i s'havien proposat seguir investigant la misteriosa illa en la qual havien naufragat. L'objectiu principal per aquesta sessió era aproximar-se al gran aiguamoll i al poblat d'homes llangardaix situat al seu interior, cosa que van començar a dur a terme enviant a Heldenhammer guarnit amb la seva disfressa fet amb fang, fulles i escorça d'arbres, el que li va permetre acostar-se sense cridar massa l'atenció fins la palissada que protegeix el poblat. Els guàrdies en principi es van mostrar una mica desconfiats però li van permetre passar gràcies al fet que un jove home llangardaix va intercedir per ell.

Lizard man per TheDjib


Un cop reunits a l'interior de la seva cabana el jove, que es deia Ak'tuk i era el fill del lider de la tribu (i a qui evidentment la disfressa no l'havia pas enganyat) va convèncer a Heldenhammer per emprendre la recerca d'un dels nens de la tribu, que havia estat lliurat a un parell de clergues de Penombra i amb el qual s'havien internat a l'aiguamoll amb intencions no gaire favorables per al noi; a canvi de trobar i portar-lo de tornada sa i estalvi Ak'tuk es comprometia a no descobrir la veritable identitat de l'assassí ni l'existència dels seus possibles companys.

Slug per gd08


Dit i fet, Heldenhammer va sortir del poblat i es va reunir amb la resta del grup per començar a rastrejar l'aiguamoll, la qual cosa els va permetre trobar ràpidament al nen lligat a una estaca i sense que hi hagués cap rastre dels clergues, encara que veritablement l'absència de aquests individus no és el que hauria de preocupar, ja que l'aparició d'un cuc carronyaire blanquinós i de grans dimensions anant ràpidament cap a ells amb la clara intenció de devorar al noi els va posar immediatament en guàrdia. Meller va aconseguir alliberar al noi i se'l va endur ràpidament a una zona segura mentre Heldenhammer, Kai i Lluna s'encarregaven de la bèstia a la que van aconseguir vèncer després d'un tens enfrontament.


I que estava passant mentrestant a l'est de l'illa? Doncs que un nàufrag havia començat a explorar una platja i un bosc després d'arribar a les seves costes. Aquest individu, un paladí del déu Ra anomenat Keilor provinent de Cirinea (i sí, evidentment es tracta del nou personatge de Jose) va acabar trobant un poblat abandonat en part, i dic en part ja que dels seus habitants originals només quedava la mitgerola Clarisse, la resta del poble havia estat ocupat per una tribu de criatures goblinoides (orcs, goblins, osgs ...). Keilor va intentar sorprendre al grup que en aquell moment es trobava fustigant Clarisse (i certament ho va aconseguir, ja que va aconseguir atreure a un dels orcs amb una foguera encesa en una cabana abandonada i va aconseguir llançar-li un flascó d'oli a sobre, de manera que entre el foc i el líquid altament inflamable la criatura va morir cremada).



Meme de Monty Pyton a Know Your Meme

Meme de Monty Pyton a Know Your Meme


No obstant això el que va venir després més aviat va semblar una pel·lícula dels Monty Python, ja que el grup de goblinoides era bastant més nombrós del que Keilor havia suposat i durant l'enfrontament posterior les tirades de daus no van acompanyar massa, produint diverses pífies i caigudes tontes per part del paladí i dels seus enemics, el que no va evitar que el nou personatge quedés a la vora de la mort.


Què significava això, que el jugador hauria de crear un nou personatge altra vegada???!!! Per sort no, ja que li vaig proposar que fes servir la seva imaginació per sortir com pogués de l'embolic en què s'havia ficat el solet, el que va donar lloc a la lloança al déu Ra que es pot veure a la imatge anterior.

Després d'aquesta apassionada oda a Ra feta amb totes les seves forces Keilor va aconseguir despertar amb la meitat dels seus punts de vida i es va trobar enmig d'un cercle de orcs i altres criatures goblinoides mortes, el que no va evitar que hagués de sortir fugint amb part de la tribu darrere d'ell en una escena molt semblant a aquesta:

Jack Sparrow a World Fans Club


Sort que la resta de personatges havia decidit embarcar-se de nou i seguir explorant la costa de l'illa, la qual cosa els va permetre veure des d'una distància segura algunes curiositats de l'illa, com ara alguna serp una mica més gran del que és normal i algun grup d'humans (¿una patrulla potser?) fins a trobar finalment a un individu cridaner que fugia d'una horda de pells verdes als que van aconseguir reduir o espantar usant de forma oportuna l'artilleria que encara els quedava al vaixell. Amb Keilor a bord el grup va decidir tornar cap al poblat dels homes llangardaix, on van ser acollits pel líder de la tribu, que els va rebre amb gust després de saber de la notícia del rescat del noi.

Durant les negociacions que van seguir van poder convèncer el líder de la tribu perquè Ak'tuk i una partida de guerrers els acompanyés cap a les portes del refugi dels clergues de Penombra per així facilitar-los l'entrada al seu cau, alguna cosa que van aconseguir després de convèncer-los de gaudir de la benedicció d'Eru (tenint en compte que als homes llangardaix no els feia molta gràcia enemistar-se amb els clergues tot els va sortir prou bé, em pregunto si algun dels personatges va tenir a veure amb certs canvis d'actitud ...).

Per acabar també van convèncer al druida Shar (a qui van conèixer en sessions anteriors) perquè com a part de l'acord amb els homes llangardaix aquest els oferiria els seus serveis de curació a canvi que l'ajudessin a protegir el cercle de pedra que havien ajudat a alliberar a la sessió anterior.

Finalment els personatges estan preparant l'expedició que els portarà cap al següent pas de l'aventura (I tots ja tenen prou punts d'experiència per pujar al tercer nivell!).

Qué passarà a la propera sessió?

Como s'acostuma a dir:

Continuarà...


Els elemants gràfics que acompanyen aquesta entrada i que no han sigut acreditats están creats a partir d'elements de


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario