Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

domingo, 11 de marzo de 2012

Noticies de Març de 2012 (Segona part)

Les noticies de març se segueixen acumulant i cadascuna es molt interessant...

Presentació de Aventuras en La Marca del Este a l’Argentina


Holocubierta anuncía la presentació de Aventuras en La Marca del Este a l'Argentina amb l’ajut de l’associació Sierpes del Sur el proper 24 de març al centre cultural La Toma (C/ Tucuman 1349, Rosario, Argentina).

Per a veure un llistat actualitzat de botigues que disposarán del joc podéu consultar aquest enllaç a la web d’Holocubierta.

Arcano XIII anuncía la 38ª Portada Llunar del Fanzine Rolero



La 38ª Portada Llunar del Fanzine Rolero ens du els següents continguts:

Ens ha costat treballar al mes de l’amor segons els grans magatzems i la hostelería i mes d’exàmens a les Universitats, però un cop més som aquí amb la lluna plena.

Tal i com s’anunciava fa uns dies, oferim maquetat, il·lustrat i llest per jugar un mòdul oficial de Haunted House amb inspiració lovecraftiana: Círculo Íntimo.

Escrit per un del autors originals del manual bàsic, Jacobo Peña, ha comptat amb l’ajut del cos d’esditors de FR afegint-s’hi a l’equip d’Arcadia per a fer-ne via. Per a més informació us recordem l’entrada anterior.

Però passem a repasar els continguts de la revista es sí mateixa a les seves seccions habituals.

A ressenyes el Donjon en la seva edició de ConBarba analitzat per Aquilifer, Lorefinder (la barreja de Pathfinder i el Gumshoe de Esoterroristas) per Tirano i Werden analitza el sistema obert Open D6 (el celebre Star Wars de Joc) en la múltiple documentació que s’ofereix per a fer jocs. Tambè tornem a FATE i a Dresden Files RPG amb en Bester explicant-nos els resultats de les seves proves de joc.

Al taller de jocs tractem de muntar un sistema de regles des de la versió lleugera del Open D6, MiniSix, i ampliant des d’aqui des de l’Arcano XIII cordovés, Kharma contraataca amb una nova tira i Daniel Julivert entrevista a Ricard Ibañez.

Al material aplicable directament per a les teves partides Khazike ens aporta regles de salut mental i cordura per a Guerrero, Pícaro y Mago, sense oblidar un altre joc de la casa, Ablaneda, per acabar d’adaptar a Gonzalo de Berceo donant llavors d’aventures per al seu joc. Carlos Plaza ens explica com ficar zombies (místics i biològics) a Shadow Hunters, Kharma fa doblet aportant mapes per a masmorres amb diverses indicacions per usarles amb el teu joc preferit i recuperem el treball de Sergio Mesa amb les seves traduccions compilades de superherois de Marvel Comics per a usar-se a Mutants & Masterminds. Tambè oferim la segona part del mòdul Los Mapas del Reino Antiguo de Jkeats, publicada originalment per NSR a la seva desapareguda revista i posteriorment en paper i descatalogada.

Un cop més hem procurat no oblidar sèries d’articles obertes ni jocs oferits gratuïtament anteriorment, però tambè ser tot el plurals que hem pogut amb la resta del rol a l’ús. Si vols que es tractin altres temes i jocs comença per ajudar-nos a portat-los a la revista i a atreure afeccionats amb els teus gustos afegin-te a l’equip.

Pots contactar amb la redacció al forum de la revista o millor, amb l’Editor en cap aquí.


La editorial conBarba anuncía que s’uneix a l’iniciativa Bits and Mortar



La editorial conBarba anuncía que s’uneix a l’iniciativa Bits and Mortar, concebuda per afavorir el comerç minorista de venda de jocs de rol.

El Kickstarter de Dwimmermount assoleix el seu objectiu



La campanya de recollida de fons a travès de Kickstarter per a finançar la publicació del megadungeon Dwimmermount de James Maliszewski (del blog Grognardia) ha sigut un èxit rotund ja que ha assolit el seu objectiu en nomès dos dies.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario