Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

martes, 21 de junio de 2011

Estrena de Aventuras en La Marca Del Este

Els dies 11 i 18 de juny vaig tenir la oportunitat d’arbitrar la meva primera partida de Aventuras en La Marca Del Este a La Cofradía del Rol.


Els participants a la partida van ser Rubia 1 (interpretant al lladre), Rubia 2 (interpretant al clergue), La Maravilla Calva (interpretant al guerrer) i Santi (interpretant a l’elf i que precisament s’iniciava als jocs de rol).

Tots els jugadors interpretaven a personatges de nivell 3 i la història que vaig arbitrar era de creació pròpia (penso escriure un mòdul basat en la partida i oferir-lo com a descàrrega gratuïta més endavant).


D’esquerra a dreta: guerrer, lladre, elf i clergue
El Dado Inquieto llest per a començar a arbitrar
Pantalla vista des del costat de l’àrbitre


Els jugadors es troben descansant a la fonda Repòs del Gegant Adormit (regida per Galen i la seva filla Elmira), propera al Camí dels Reis (una gran via comercial); a les proximitats existeix una zona boscosa i el misteriós Pantà dels Sospirs.

Mentre siguin a la fonda tindran l’oportunitat de sentir unes quantes xafarderies i xerrameques i fins i tot de veure’s embolicats en problemes amb un dels clients al que no li agraden els bàrbars (i vistos els resultats d’enfrontar-se al guerrer interpretat per La Maravilla Calva seria millor que els deixes tranquils).

Desprès d’aquest breu incident es produeix el desencadenant del mòdul: Elmira ha desaparegut! Però el pitjor es que sembla que ha entrat en el pantà per voluntat pròpia (un pantà on tothom que hi entra desapareix sense deixar rastre...); a més a més sembla que al bell mig del pantà existeix un misteriós un misteriós edifici de pedra que es rumoreja que està relacionat amb un antic dèspota que va dominar la zona fa segles...

Desprès de que en Galen s’ho demani els nostres herois accepten endinsar-se al Pantà dels Sospirs i enfrontar-se als múltiples perills que els assetgen (serps, un grup de kobolds, un ogre...).


Hi ha quelcom al pantà...
Enfrontament amb els kobolds
Acostant-se amb silenci a l’ogre
Els personatges aconsegueixen arribar finalment davant de la misteriosa construcció, que resulta ser un temple en ruïnes.

Mentre decideixen el que volen fer una dríada que habita un solitari arbre proper els adverteix que es perillós endinsar-se al temple, però els jugadors insisteixen a entrar, per lo que la dríada els hi ofereix un flascó ple de líquid de color ambre “que hauran d’usar quan tot estigui perdut”.


Un flascó de líquid color ambre?
Els jugadors penetren al temple i tenen l’oportunitat de veure les restes dels tapissos que cobreixen les parets (que el clergue pot interpretar amb la tirada de Sabiduria corresponent).

Al fons del temple hi ha un altar (cobert de sang resseca); als seus peus descobriran unes escales que descendeixen fins a un túnel que condueix fins a una cambra subterrània.

Mentre s’apropen a la cambra oiran una rialleta que els anirà posant nerviosos i que no els augurarà res de bo.


Veient l’interior de la cambra subterrània
a través d’una porta mig oberta
Què va succeir a l’interior de la cambra subterrània? A quins perills es van enfrontar? De moment només us puc dir que la situació va ser complicada, es mes, el lladre va estar a punt de morir a les mans de l’habitant de la cripta (que l’elf li donés una ganivetada amb la seva espasa curta després de fer una pífia no va contribuir precisament a que tot anés bé :) ).


El lladre “agraint-li” a l’elf la seva gran habilitat...
Enfrontant-se als misteriosos habitants de la cripta
Semblava que tot estava perdut, però comptar amb un clergue a les seves files va fer que aconseguissin vèncer als seus enemics i alliberar a Elmira.


Els jugadors felicitant a Rubia 2 i posant per a la foto final
Per acabar us puc dir que tots els jugadors varen gaudir del mòdul i del joc, per tant es més que probable que vulguin repetir l’experiència.


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario