Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

domingo, 7 de julio de 2013

Noticies de juliol de 2013

Esdeveniments de les Societats d'Exploradors



Amb la noticia de la propera edició del joc de rol Pathfinder a Espanya per part de Devir es multipliquen els actes relacionats amb les Societats d'Exploradors, com es el cas dels que es faran el proper dissabte 13 de juliol a Barcelona i Madrid.

Better Than Any Man disponible en pdf


La aventura Better Than Any Man de Lamentations of The Flame Princess ja està disponible en format pdf des de la botiga online de RPGNOW sota el model de venda Pay What You Want (Paga El Que Vulguis).

Pantalla de La Puerta de Ishtar


Els mecenes de La Puerta de Ishtar estem d'enhorabona ja que la pantalla del joc ja està llesta i enviada, desprès de rebre-la es posará a la venda a traves de la xarxa de distribució d'Ediciones Sombra.

Aventures en benefici de les Ludo Ergo Sum


Des del blog Rol the bones! ens arriba una proposta interessant en la que podeu col·laborar: Els propers dies 20, 21 i 22 de setembre tindrán lloc les Jornadas Lúdicas Solidarias Ludo Ergo Sum i la recaptació es destinarà per complet a la ONG Por un pasito más. Per contribuir amb tan lloable afany el responsable del blog està coordinant la publicació d'un recull d'aventures i continguts inèdits que es posarà a la venda durant l'esdeveniment al preu d'1 €, la recaptació es cedirà íntegrament a la organització de l'esdeveniment. Per col·laborar consulteu aquesta entrada del seu blog i poseu-vos en contacte amb l'organitzador.

Demencia en el Miskatonic


Three Fourteen Games posa a la venda la campanya Demencia en el Miskatonic per a Cthulhu d100 (reglamento gratuït compatible amb altres jocs dels Mites de Cthulhu) como un producte benèfic en pdf de 44 pàgines la recaptació del qual es destinarà per complet a la Fundación de Amigos del Centro de Salud Infantil de Varsovia.

Aquesta fundació va ser creada a l'octubre de 1989 per treballadors i col·laboradors del Instituto Homenaje de Salud Infantil, i es va registrar com organització benèfica al setembre de 2004.

Actualment, coopera amb diverses institucions, empreses i donants particulars buscant finançament per adquirir equipamient mèdic modern.

Nosolorol i El Autómata publicaran Estrellas Anónimas

 

Les editorials El Autómata i Nosolorol anuncien que uneixen esforços per publicar en paper la campanya Estrellas Anónimas, per llegir la noticia completa podeu consultar aquest enllaç.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario