Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

sábado, 15 de junio de 2019

Ressenya de fRáGiL (Part 7): cIuDaDpUeNtE




A aquest últim lliurament de la sèrie que dedico al joc de rol fRáGiL, i aprofitant que avui es celebra el Free RPG Day, us oferiré un suplement de rerafons que he creat amb l'ajut del programa de maquetació Scribus i un dels mapes que ha creat Eneko Menica com a part de les creacions del seu Patreon.

Per llegir els lliuraments anteriors podeu seguir aquests enllaços: #1 #2 #3 #4 #5 #6.

Recompte de visites
Rust texture by
NaamaYMStock on DeviantArt

Però abans de parlar-vos del suplement que us ofereixo avui permeteu-me que us ensenyi els resultats en forma de visites tant del blog com de xarxes socials que han tingut les diferents entrades (feu clic als botons per mostrar les dades corresponents a cada entrada o desplegar i plegar les dades):

Entrada 1 (Ressenya del Manual básic)
Castellà Català Anglès
Blog
Visites 329 176 212
Twitter
Impressions 910 329 4.174
Interaccions totals 16 4 3
Interaccions (contingut multimèdia) 0 0 0
M'agrada 7 1 2
Clics a l'enllaç 4 1 0
Retuits 2 1 1
Clics al perfil 2 1 0
Clics a l'etiqueta 0 0 0
Obrir el detall 0 0 0
Respostes 1 1 0

cIuDadPuEntE
Rust texture by
NaamaYMStock on DeviantArt



El suplement que he creat per compartir avui amb tots vosaltres us ofereix un petit entorn de campanya per a fRáGiL que aprofita aquest planol creat per Eneko Menica, una il·lustració que al veure-la per primer cop certament em va cridar l'atenció i que estava segur que acabaria usant un moment o altre.

També veureu que he usat les iconos de Etiquetando Rol dels que us vaig parlar a aquesta entrada per marcar determinades característiques d'aquest suplement ja que alguns dels temes que es mencionen en aquest només son recomanables per a persones adultes o potser pot ser que no siguin del grat de tothom (peró que es pot esperar d'un joc ambientat en un entorn postapocalíptic en el que es tracten temes adults?), us recomano que apliqueu el vostre bon judici.

També us recordo que el reglament de fRáGiL es pot llegir al lloc web ¿Eres fRáGiL? i que el manual en pdf es pot descarregar des del lloc web de l'editorial Yipikayei (on es pot comprar en format físic, i que aquest també està disponible a botigues especialitzades).

El suplement es pot descarregar mitjançant els enllaços següents en les versions corresponents a tots els idiomes del blog i en dues qualitats (web i impressió):

Versió en castellà
Qualitat web Google Drive 4shared
Qualitat d'impressió Google Drive 4shared
Versió en català
Qualitat web Google Drive 4shared
Qualitat d'impressió Google Drive 4shared
Versió en anglès
Qualitat web Google Drive 4shared
Qualitat d'impressió Google Drive 4shared


Approved by El Dado Inquieto
Rust texture by
NaamaYMStock on DeviantArt

I ja per acabar només em queda concedir a fRáGiL el meu segell de qualitat, i ho faig per diverses raons: perque els seus autors van decidir difondre el joc per Internet abans de dur a terme el mecenatge (fet que em va permetre coneixer el joc abans de decidir-me a participar-hi), perque el text del joc està disponible sota llicència CC BY-SA 4.0 (fet que permet a qualsevol persona crear tot tipus de material relacionat o derivat fins i tot de manera comercial) i perquè tot això m'ha animat a crear aquesta sèrie que ha culminat amb el suplement que us ofereixo avui i que espero que gaudiu.



Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario