Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

martes, 12 de noviembre de 2013

Ressenya de The God that Crawls


Seguint amb la petita sèrie de ressenyes sobre algunes aventures i suplements de Lamentations of the Flame Princess que vaig iniciar en aquesta entrada avui us parlaré de l'aventura The God that Crawls.

Aquesta aventura, a l'igual que la que vaig ressenyar a la primera entrada d'aquesta sèrie, té per intenció trencar algunes de les premises que donem per suposades quan ens posem a jugar o arbitrar una sessió de joc; en aquest cas l'estereotip a trencar es el de l'exploració de calabosos estàtics que els jugadors poden recorrer tranquilament i els seus habitants esperen pacientment a que els personatges facin la seva aparició sense dur a terme cap acció (excepte defendre's quan aquests arribin).


Per aconseguir aquest propòsit James Raggi ens trasllada a l'Anglaterra del segle XVI, concretament a una esglesia propera a Dover que amaga un terrible secret relacionat amb Sant Agustí de Canterbury (un personatge que va existir realment i que en aquesta aventura s'usa per crear un rerafons que, per dir-ho d'alguna manera, barreja un 70% de Lovecraft amb un 30% de Solomon Kane).


D'una manera o altra els personatges acabaran descobrint el que s'amaga sota de l'esglesia i hauran d'arriscar les seves vides explorant un subterrani mentres un perill desconegut els assetja i descobreixen secrets enterrats fa molt de temps...


 


Per acabar només em queda dir-vos que The God that Crawls es recomanable tant pels àrbitres i jugadors veterans com per aquells que s'endinsen per primer cop en els passadisos d'una masmorra, si jugueu aquesta aventura estic segur que la gaudireu.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario