Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

martes, 5 de noviembre de 2013

Noticies de novembre de 2013

I ja soc aquí un altre cop amb les noticies de novembre:

Últims dies del mecenatge de Adventures in the East MarkEl mecenatge de Adventures in the East Mark està arribant a la seva fi aquesta setmana: $20,322 de $21,000 (en el moment d'escriure aquestes línees). Algú s'anima a aportar els $700 que falten?

El Fanzine Rolero arriba a la seva 49ª edicióEl Fanzine Rolero arriba a la seva quaranta-novena edició amb els següents continguts:

Aquesta lluna continuem cercant "posar-nos a l'hora" i ens centrem a tancar i acabar compromisos pendents.
 • Noche Eterna per a Fragmentos JdR de Mario Fernandez es presenta ara recopilant la trilogía en una edició del director amb sucosos extres.
 • Continua l'adaptació de Ricard Ibañez del sistema de La Puerta de Ishtar a la era Hyborea de Conan, ara tractant la màgia.
 • De la mateixa manera, Daniel Julivert tracta els sistemes ecològics a la seva sèrie d'artícles per a crear móns de ficció.
 • I comencem una sèrie d'articles amb material traduït de suplements oficials OGL per guarnir de bestiari i altres recursos al manual D6 Aventura que vam servir fa una any com a descàrrega gratuïta gràcies a Kellhound.
A les seccions habituals no ens falten les ressenyes:
 • Tirano ens explica com és Tejemanejes, el nou joc de rol publicat per Edge i Breaking the Ice, una proposta de rol, molt, molt peculiar i insòlita.
 • Carlos Plaza analitza el llibre divulgatiu ¿Qué son los Juegos de Rol?
 • I Werden en fa dues ressenyant Negacity, el joc de rol gratuït i explicant-nos que hi ha de nou a la nova versió de Paranoia, el juego de rol.
 • En mòdul tenim (deixant apart Noche Eterna)Tras las Huellas de King Kong, gracias a Urox.
Però no es l'unic material per jugar que tenim:
 • Ajudes de joc (props) per a Ars Magica, cinquena edició per Daniel Julivert.
 • Regles alternatives de mal per a Canción de Hielo y Fuego JdR per Miguel de Rojas
 • Consells per a persecucions per a Shadow Hunters per l'autor del joc...
 • ...que repeteix tractant els Museus per a Haunted House.
 • Una fitxa nova per a Cazafantasmas JdR, disseny de Curro Burgos.
I més, un article sobre el leitmotiv als jocs de rol de Manuel Belizón i la sempiterna tira cómica de Kharma.

Desitgem que pugueu gaudir i trobeu útil aquest nou lliurament de continguts. Ja sabeu on trobar-nos i un milió de gràcies per les vostres visites. Ha servit per superar-nos un cop més.


Nuevo forum de rol: Talpimon

Gràcies a The Freak Times he tingut coneixement de l'existència d'un nou forum en català dedicat als jocs de rol: Talpimon.

Final del mecenatge de la Revista de Rol


El mecenatge de la Revista de Rol ha arribat el final el pasat 2 de novembre havent acomplert sobradament amb l'objectiu proposat: 7.891 € de 6.500 €

Aker Codicem: Concursazo por las 100.000 visitas


El blog Aker Codicem ens proposa un concurs amb interessants premis per celebrar les seves prop de 10.000 visites.

AJJR: 1r torneig de Vampire: The Eternal StruggleEl proper dia 23 la AJJR celebrarà el seu primer torneig del joc de cartes Vampire: The Eternal Struggle. Per veure el reglament podeu consultar aquest enllaç.

The Land of Nod: Demigods, the First Adventurers


I per acabar us recomano que feu una ullada a aquesta entrada del blog The Land of Nod, que proposa una nova classe de personatge pels jocs Old School per a jugadors i àrbitres que desitgin semidéus a les seves sessions de joc.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario