Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

viernes, 26 de febrero de 2016

Caixa Negra: La Llamada de los dioses - Sessió 12

Amb aquesta entrada continuo amb el diari de campanya de La Llamada de los dioses que estic arbitrant per al meu grup de joc habitual de La Cofradía del rol, per llegir les sessions de campanya anteriors podeu seguir aquests enllaços: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11

Imatge original de jes872148 a Pixabay (CC0 Public Domain)

Com sempre recordar-vos que es probable que us trobeu spoilers, per tant si estéu jugant la campanya o aneu a fer-ho es probable que no volgueu llegir més enllà d'aquest punt (o sí, ves a saber).

Els personatges ja s'han recuperat de l'ensurt que els hi va suposar "la idea incendiaria" amb la que es va acabar la sessió anterior (si heu seguit les seves aventures sabreu que son molt affeccionats a jugar amb el foc...) i es proposen seguir explorant el complexe que serveix de refugi als malvats clergues de Penumbra.

Les opcions que teníen davant seu el grup i Daryn Jadegris (el nan que els acompanyava després del tracte que havien fet després d'alliberar Thoin Hojafuerte) eren variades: podíen descendir per les escales que havíen descobert al noroest del nivell, seguir pel túnel que estava situat al costat o pujar al nivell superior per les escales que es troben al costat norest.

Daryn Jadegris
Dwarf.jpg per Rotox a Wikimedia Commons (Domini Públic)

Al túnel del noroest van poder entreveure uns fongs d'una mida inusualment gran que no els hi van inspirar molta confiança i que Grognak va identificar correctament com a "cridaners", unes criatures que comencen a queixar-se com a nens petits si t'hi acostes massa (bastant sorollosos i desagradables segons sembla), pel que van decidir no continuar per allí.

Al norest del nivell, després de no atrevir-se a endinsar-se a una cova lateral de la que procedía un xiuxiueig estrany (i en la que era possible veure unes antenes sortint de la foscor...) els personatges van començar a pujar per les escales que conduïen al nivell superior, fet que els va dur a enfrontar-se a una guardia composada per 4 orcs i 3 ogres. En el combat que va seguir van aconseguir acabar amb ells gràcies entre d'altres coses a l'ús d'un dels troncs tòxics que havíen descobert en sessions anteriors en les estances dels clergues) tot i que no van poder evitar que un dels orcs escapés.

Kai, Meler i Luna van seguir endavant per les escales trobant una cambra en la que hi havíen escampades les restes sagnants de diversos sacrificis disposats sobre uns dibuixos summament estranys el proposit dels quals els hi era desconegut i inquietant alhora. A ambdos costats de la cambra també hi havía dues estatues cobertes per vestidures i mirant-se de fit a fit...

El que va passar després fou certament perillós, ja que mentres investigaven les estatues van interrompre la línea de visió entre totes dues, el que va fer apareixer a la cambra un drac blanc des de ves a saber quin lloc o dimensió i que, tot i estant debilitat, va poder atacar-los abans de que fugissin espaordits davant d'aquesta aparició (i aquí Meler va escapar pels pels a un atac amb resultat crític del drac que una mica més acaba amb la seva vida, de manera que el jugador per uns instants va estar pensant en fer-se un nou personatge...).


Grognak, Aradum i Daryn, després de veure com els seus companys tornaven morts de por i describien a la bestia que havien trobat i que quasi havía acabat amb ells, van pensar que era millor que el grup s'arrisqués amb les escales que menaven cap a les profunditats, aixi que van baixar per elles i van descobrir un conjunt de coves i túnels que van començar a explorar.

Durant aquests primers passos per aquest nivell ja es van produir les primeres topades amb els seus ocupants, com per exemple uns guardians orcs i un clergue de Penumbra que en un moment donat va semblar que es va embadalir predesprés començar a atacar als orcs (quelcom que ja havía passat altres vegades, veritat?... ;)).

Després d'acabar amb aquests enemics van seguir amb l'exploració i recorrent els tunels van descobrir unes altres dues cambres: una a l'interior de la qual se sentien estranys càntics que de moment no es van atrevir a esbrinar en que consistien i una altra, propera a un abisme on brillava la lava de l'interior del volcà on hi havía disposats una sèrie de miralls en el que semblava ser una espècie de laberint en les parets del qual hom s'hi podía reflexar.

Els personatges van estar dubtant una estona sobre qué fer i Grognak va decidir enviar la seva mascota, un mico, a l'interior del pressumpte laberint de miralls per veure si passava alguna cosa rara (sí, certament li tenen afecte a les seves mascotes...). El mico evidentment va començar a reflexar-se als miralls però hi va haver alguna cosa que va inquietar Grognak, la percepció que alguan cosa rara estava passant, per tant va ordenar que el mico tornés i el grup va retrocedir per investigar la cova d'on procedien els estranys càntics.

Treient el cap per l'interior de la cova van descobrir una escena que els va impulsar a actuar: uns clergues de Penumbra que es disposaven a sacrificar a una bella jove nua i amb el ventre pintat amb estranys signes mentre uns guerrers orcs observaven. I aquí les coses es van percipitar, ja que de sobte es va escoltar una veu profunda i engolada que ningú sabía d'ón venía que va dir

Aquesta cambra
no es la adient
per al ritual

i que evidentement va provocar la confusió entre els clergues (i fins i tot l'inici de discussions entre ells acusant-se de voler sabotejar la cerimònia), fet que va donar l'oportunitat als personatges per començar a combatre els orcs, matat a dos d'ells, ocasió que Grognak va aprofitar per enfilar-se per la paret i situar-se per sobre de l'entrada a la càmara i així poder sorprendre a qualsevol que decidís sortir. No obstant tot això no va poder evitar que el clergue que dirigía la cerimònia usés un dels seus encanteris per a paralitzar Kai sense que ella podés fer res per a evitar-ho...

Qué passarà a la propera sessió?

Com s'acostuma a dir:

Continuarà...


Els elemants gràfics que acompanyen aquesta entrada i que no han sigut acreditats están creats a partir d'elements de


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario