Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

jueves, 26 de noviembre de 2015

Caixa Negra: La Llamada de los dioses - Sessió 9

Amb aquesta entrada continuo amb el diari de campanya de La Llamada de los dioses que estic arbitrant per al meu grup de joc habitual de La Cofradía del rol, per llegir les sessions de campanya anteriors podeu seguir aquests enllaços: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8

Snow White and the Seven Dwarfs (1937) trailer screenshot (public domain)

Com sempre recordar-vos que es probable que us trobeu spoilers, per tant si estéu jugant la campanya o aneu a fer-ho es probable que no volgueu llegir més enllà d'aquest punt (o sí, ves a saber).

A la sessió anterior els nostres soferts herois van aconseguir acabar amb els ogres que els perseguien, fer caure la reixa que separa aquella secció del complexe de la zona que en part ja havien explorat i es disposen a seguir endavant per rescatar la "gent petita" que sabien que es troba més endavant. Aquesta "gent petita" són evidentment nans que han estat esclavitzats pels clergues de Penombra i obligats a treballar ampliant les seves estances.

A l'encontre següent els personatges es van enfrontar a un clergue de Penombra i als sequaços orcs que obligaven a treballar als nans. El clergue va llançar un encanteri de Foc Imaginari que va fer efecte en la ment del bàrbar Grognak i la de Meler el místic (alguna cosa bastant estrany donat el tipus de personatge d'aquest últim) que van fugir espaordits cap a la reixa que uns pocs moments abans havien deixat enrere, tot i que la resta no es va veure afectat i es va disposar a parar un parany aprofitant que no els havien detectat i que un d'ells tenia una corda, el que va acabar derivant en la típica trampa de la corda disposada per fer caure als enfurismats orcs (cosa que va funcionar a part) i guanyar un cert avantatge mentre els seus companys s'intentaven recuperar dels efectes de l'encanteri, fet que van aconseguir després d'un cert temps.

Després que els efectes del foc il·lusori en la ment Meler s'esvaïssin aquest es va llançar veloç cap al clergue per atacar-lo, però Lluna el va atravessar amb un tret de fletxa precís i va acabar amb ell abans que el místic pogués acostar-se a l'enemic.

Imatge de reixa de Pixabay (CC0 Public Domain)

File:Libraries in the Medieval and Renaissance Periods Figure 4.jpg
de Wikimedia Commons (Public Domain)

Després d'alliberar als nans del seu captiveri i acceptar ajudar-los a trobar al seu líder, Thoin Hojafuerte, que segurament es troba en algun lloc d'aquest nivell del complex subterrani que serveix com cau dels seguidors de Penombra, els personatges es van disposar a registrar les estances dels clergues, podent obrir la porta que els protegia gràcies a la clau daurada que el clergue al que havien derrotat abans portava a sobre (el que evidentment els va servir d'ajuda per evitar alguns paranys), podent fer alguns descobriments interessants entre les seves possessions. També es van adonar que al costat de les estances on es trobaven hi havia dues pesades portes de pedra, la de l'esquerra segurament la podrien aixecar amb l'esforç combinat de tot el grup i la de la dreta no deixava d'inquietar el clergue Keilor, percebent tan bones com males vibracions...

Imatge de biblioteca de Pixabay (CC0 Public Domain)

Havent descansat uns moments van decidir seguir endavant amb la investigació de les diferents estances pròximes, el que els va portar a explorar un túnel proper i descobrir una cova en la qual uns guàrdies orcs i un clergue de Penombra estaven obligant a un altre grup de nans a desenterrar un estrany monòlit. Intentant que els seus personatges passessin desapercebuts els jugadors van fer les seves corresponents tirades però ni Grognak ni Meler les van aconseguir, de manera que ràpidament van ser vistos pels orcs i novament va esclatar la batalla, batalla en la qual la semielfa Luna va aconseguir per uns breus moments "controlar" al clergue que liderava als orcs, encara que això no va impedir que Meler gairebé morís pels repetits i reeixits usos de l'encanteri Causar Ferida Lleus que el malvat clergue va usar en la seva contra.

File:Stele god with feather AO13174 mp3h9009.jpg
de Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0 FR / CeCILL)


File:Almeida Júnior - Monge Capuchinho.jpg
de Wikimedia Commons (Public Domain)

Després d'aconseguir vèncer aquests enemics els personatges es proposen seguir investigant les parts d'aquest nivell que encara no han visitat ...

Qué passarà a la propera sessió?

Com s'acostuma a dir:

Continuarà...


Els elemants gràfics que acompanyen aquesta entrada i que no han sigut acreditats están creats a partir d'elements de


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario