Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

jueves, 12 de noviembre de 2015

Caixa Negra: La Llamada de los dioses - Sessió 8

Amb aquesta entrada continuo amb el diari de campanya de La Llamada de los dioses que estic arbitrant per al meu grup de joc habitual de La Cofradía del rol, per llegir les sessions de campanya anteriors podeu seguir aquests enllaços: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7

Battle Ogre 1 per jch-studio (CC BY-ND 3.0)


Com sempre recordar-vos que es probable que us trobeu spoilers, per tant si estéu jugant la campanya o aneu a fer-ho es probable que no volgueu llegir més enllà d'aquest punt (o sí, ves a saber).

A la sessió anterior els personatges havien aconseguit desfer-se del perillós minotaure que els havia perseguit fins al pont de pedra sobre l'abisme de lava de l'interior del volcà, de fet encara es podia notar en el carregat ambient de la cova l'olor de carn cremada que emanava del cadàver de la bèstia després de llançar una ampolla d'oli i calar-li foc.

Mentre recuperaven l'alè i decidien quina seria la següent passa amb la informació que havien aconseguit obtenir des de la sessió anterior (criatures semblants a llops dins d’un tancat al túnel de l'esquerra, "gent petita" esclavitzada més enllà de la segona reixa i so de batalla al túnel de la seva dreta), es van adonar que per les parets de l'abisme s'intuïa un petit sender que conduïa fins a l'entrada d'una petita cova.

Luna va decidir enviar a Fuego a explorar i, després de sentir els planyívols udols de la guineu després d'entrar a la coveta, va decidir arriscar-se a passar pel sender i entrar en l'estret espai, el que li va permetre descobrir el cadàver momificat d'un ancià vestit amb una gastada túnica grisa i sostenint un llibre a les ossudes mans. Llegint el llibre van poder saber que es tractava del cadàver de Festher, un druida antic company de Shar (al que van conèixer a la sessió # 4), i que aquest era el seu diari on havia consignat els seus últims dies amb passatges com els següents:

«Han arribat a desenes, centenars ... i porten amb ells a aquestes horribles bèsties. Tots fugen del mar. Puc percebre la seva fúria fins i tot tancat a la muntanya. Mai he vist a aquests clergues, ni sé a quin ordre pertanyen, però adverteixo en ells el mal.»

«Les nits em turmenten amb malsons de foc i destrucció. No sé que tramen els estranys clergues, però hi ha alguna cosa que està despertant, com si la mateixa muntanya estigués viva.»

«No puc sortir. Estan per tot arreu. Tot just m'alimento de la carronya i de les poques rates que puc caçar. M'agradaria tant tornar a respirar l'aire fresc de l'exterior. Però és perillós i estic tan cansat ara...»


Juntament amb el diari també van descobrir 2 vials per Curar Ferides Greus i un estrany anell en una de les mans del cadàver que va resultar ser màgic (és a dir un anell que augmenta la Categoria d'Armadura del seu portador).

Després d'aquest descobriment van decidir explorar el túnel de l'esquerra i van veure a la manada de 5 llops gegants dirigits per un huarg, que no feien més que udolar després olorar als jugadors i al minotaure (recordem que el seu cadàver encara segueix cremant al pont), de manera que (després del corresponent llançament de daus...) les bèsties aconsegueixen saltar per sobre del tancat i se'ls llancen a sobre perseguint-los, situació que encara es complica més per l'aparició d'un grup de goblins que no dubten a unir-se a la baralla (recordeu com al final de la sessió anterior dos d'ells havien fugit per aquest túnel?).

I amb això es torna a repetir la mateixa escena de la sessió anterior, fugir corrent cap al pont mentre van preparant part de les ampolles d'oli que encara els queden i així efectuar la mateixa jugada, encara que en aquest cas la situació va ser més moguda ja que Meler el místic, que havia decidit amagar-se en les ombres per sorprendre el grup de goblins i atacar gairebé acaba caient en l'abisme de lava després... d’una pífia, i Kai la samurai tampoc és que estigui molt fina durant la sessió ja que després... d’una altra pífia encerta a la seva àliga Washi amb una fletxa (no la mata però estarà un temps sense poder volar...).


Després de la escaramussa i aconseguir acabar amb els llops, el huargo i els goblins es van adonar que el soroll de la batalla del túnel de la dreta havia cessat de manera que la curiositat els venç i decideixen investigar, de manera que Luna la semielfa decideix enviar per davant a Fuego (sí, una altra vegada ...).

Després de sentir el gemec del pobre animal tot el grup es llança en tromba i descobreix la següent escena:

Un elf fosc, envoltat per orcs i agafant pel coll a Fuego mentre els dirigeix ​​una mirada assassina, als seus peus un grup de guerrers humans ja morts o moribunds entre els que poden distingir al tinent Gascón (que formava part de la tripulació del Sombra Rauda i havia desaparegut després de l'atac a la flota enemiga). Al veure'ls i abans que puguin fer res l'elf fosc ordena als seus acòlits atacar al grup i desapareix per art de màgia emportant-se a Fuego amb ell («Nooo ..... !!!» va cridar Luna).


A la batalla següent els esforçats herois aconsegueixen vèncer els orcs (encara que s'hagi produït ... la tercera pífia de la sessió quan el paladí Keilor impacta amb el seu martell a Meler) i parlar amb el moribund Gascón:

«Heu de d'aturar-los; heu d’impedir la invocació o tot serà destruït », balbuceja Gascón, escopint sang per la boca. Una ferida fatal li recorre el baix ventre. «Ells em van ajudar; em van rescatar del mar», us diu assenyalant als cadàvers que es dessagnen al seu costat. «I ara estan morts. Però vosaltres els heu de detenir abans que sigui massa tard. Jo no ho he vist venir. No tenia opció. Vaig haver de ajudar-los, però ja és massa tard per a mi. Ara és la vostra oportunitat de no cometre el meu mateix error i aturar aquesta bogeria». Just quan acaba de dir això escolteu un gran tropell de passos que s'aproximen cap a la vostra posició. Gascón llavors us adverteix: «Fugiu, fugiu lluny. Jo els distrauré. No hi ha temps. Baixeu a la foscor i atureu la invocació o tot serà destruït.»


Després de dir aquestes paraules, i abans que els personatges aconsegueixin aturar-lo, s'abraona contra els ogres que acaben d'aparèixer per donar-los temps a escapar i aquests de seguida acaben amb la seva vida i es disposen a perseguir al grup, que corre cap a la segona reixa i amb prou feines aconsegueix aixecar-la i mantenir-la així per poder passar. Mentre això passa estan lluitant contra les immundes bèsties en un combat sagnant que va tenir lloc a dos nivells ja que el bàrbar Grognak va estar lluitant enfilat a la reixa uns quants torns.

Finalment tots són capaços de passar i els dos ogres que queden no són capaços d'aixecar la reixa i molt menys atrapar-amb les seves brutes urpes a través dels buits d'aquesta...

Qué passarà a la propera sessió?

Com s'acostuma a dir:

Continuarà...


Els elemants gràfics que acompanyen aquesta entrada i que no han sigut acreditats están creats a partir d'elements de


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario