Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

viernes, 11 de marzo de 2016

Caixa Negra: La Llamada de los dioses - Sessió 13

Amb aquesta entrada continuo amb el diari de campanya de La Llamada de los dioses que estic arbitrant per al meu grup de joc habitual de La Cofradía del rol, per llegir les sessions de campanya anteriors podeu seguir aquests enllaços: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12

Imatge original de Marcus Ranum (CC BY 3.0)

Com sempre recordar-vos que es probable que us trobeu spoilers, per tant si estéu jugant la campanya o aneu a fer-ho es probable que no volgueu llegir més enllà d'aquest punt (o sí, ves a saber).

A partir d'ara els jugadors també tenen un paper una mica més actiu en la redacció d'aquestes entrades del blog ja que col·laboren prenent les notes del que s'esdevé en la sessió de joc, aquestes notes em permeten redactar els informes de la campanya. En aquesta ocasió el cronista ajudant ha sigut en David (que actualment està interpretant a Grognak el bàrbar).

A la sessió anterior els personatges s'enfrontaven a un grup de clèrgues de Penombra i als pocs guàrdies orcs que havíen sobreviscut després d'un primer combat i que s'hagués interromput el sacrifici de la bella jove que estava a punt de produir-se, Kai la samurái havía sigut víctima dels efectes d'un conjur llançat pel sacerdot que es disposava a realitzar el sacrifici i es trobava paralitzada (tot i que era perfectament conscient de tot el que passava al seu voltant).

En la continuació del combat les coses es van tornar encara més confoses si és possible, ja que per un costat el nan Aradum (que sap parlar orc) va aconseguir d'alguna manera convencer als guardians orcs que quedaven per a que es revoltessin en contra dels seus amos (tot i que sense gaire fortuna, ja que degut a una pífia va perdre la seva arma, situació que també es repetirà més endavant) i per l'altre els sacerdots acòlits no van dubtar en atacar usant un encanteri que atria la foscor per privar als personatges de la possibilitat de veure el que passava al seu voltant (tot i que veritablement només va afectar a Kai i a Grognak el bàrbar, que seguía encaramat a la paret per sobre de l'entrada a la cova esperant la seva oportunitat).

El sacerdote oficiant de la cerimonia (que recordem que havía deixat paralitzada a Kai) també va demostrar la seva perillositat atacant a Daryn Jadegris (el PNJ nan que els acompanya) amb un encanteri de contacte físic i va intentar fer-li el mateix a Luna la semielfa, tot i que no ho va aconseguir i això li va donar l'oportunitat de contraatacar deixant-lo inconscient gràcies a alguna de les seves misterioses capacitats (i segueixo recordant que no és el primer cop que passa quelcom similar... ;) ).

Monjo con hàbit negre (Old Book Art) | CC BY 3.0
Altar romà de la tomba del llibert Catilus Diadumenus (140-170 d.C.) | CC BY 2.0

Finalment els personatges van aconseguir dominar la situació i vencer als seus oponents, en part degut a algunes pifies que van treure els sacerdots i a l'actitut d'atac un xic aleatòria dels orcs (també afectats per l'encanteri de foscor), a l'ajuda que els va donar Daryn i a la sort que va tenir Grognak al caure sobre el clergue que havía llançat l'encanteri de foscor atravesant-lo amb la seva espasa bastarda.

Després de la victoria els personatges es van preparar per al que els esperava i el que els pogués explicar la noia que havíen alliberat, fent que Kai begués una poció per anular els efectes de l'encanteri de parálisi que encara l'afectaven, moment que va aprofitar Meler el místic per lligar amb força al clergue oficiant de la cerimònia que encara seguía inconscient després del seu encontre amb Luna.

La noia, que es deia Adrinne, els va explicar que ella i altres com ella van ser enganyades pels clergues de Penombra per unir-se a la seva orde (o varen ser prou tontes per a deixar-se convencer...), tot i que de ben segur que no esperaven convertir-se en víctimes dels sacrificis que els sacerdots duen a terme regularment, de fet també els va explicar que en uan caverna adjacent a la que conté l'altar de sacrificis hi ha una cel·la en la que es troben tancades les seves companyes i els hi va pregar que les alliberessin per així poder fugir i deixar enrere el malsón en el que s'havíen vist embolicades.

Els personatges van accedir a la petició d'Adrinne, però abans de dur-la a terme van decidir investigar un altre cop el misteriós laberint de miralls de la sessió anterior per esbrinar el que passa al seu interior, que els va dur a interrogar al clergue que havíen capturat i que ja estava conscient, tot i que no van obtenir els resultats que esperaven ja que el clergue se'n va burlar i no va ser molt cooperatiu, fet que va dur a Grognak a interrogar-lo amb més força i... es va passar, per tant va acabar-lo matant i no van aconseguir treu-re'n l'aigua clara.

Arribats en aquest punt hom podría pensar que els jugadors van desistir de l'investigació d'aquesta sala i continuar l'aventura, però van decidir seguir concentrant els seus esforços en el laberint de miralls, fet que els va dur a formular la següent estratègia: Meler i Daryn (obligat per les capacitats especials de Luna, que ell no volía entrar ni boig allà dins...) s'hi van endinsar cap a dins de la cova amb cordes lligades a la cintura per si fos necessari treure'ls ràpidament i van començar a mirar al seu voltant a veure que passava...

Ben aviat van començar a desencadenar-se fets força estranys, ja que van començar a veure's atacats pel que aparentement semblaven els seus reflexos, així Daryn va rebre una bastonada al cap per part de Meler i Meler un cop de destral de Daryn que va poder esquivar sense cap mena de problema. Davant d'una situació tan estranya els sesu companys Kay i Grognak van decidir arrosegar-los mitjançant les cordes abans de que es produíssin més atacs.


Grognak va llançar el cadàver del clergue cap a l'interior de la sala i, després de veure alguns reflexes estranys als miralls, van decidir posar en pràctica la tàctica típica del grup quan les coses es torcen... Calar foc a les coses!, per tant va llançar una ampolla plena d'oli com si fos un coctel molotov (fet que junt amb l'oli que Meler havía escampat per d'alguna manera marcar al misteriós atacant va fer que la sala dels miralls ben aviat comencés a cremar), finalment entre les flames va aparèixer una estranya figura hominoide que canviava continuament de forma mentres el seu cos es cremava i que finalment va adoptar la semblança d'Adrinne abans de caure-li a sobre (sort que Daryn va poder matar al misteriós esser abans de que li passés res de dolent a la noia).

Qué passarà a la propera sessió?

Com s'acostuma a dir:

Continuarà...


Els elemants gràfics que acompanyen aquesta entrada i que no han sigut acreditats están creats a partir d'elements de


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario