Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

jueves, 21 de abril de 2016

Caixa Negra: La Llamada de los dioses - Sessió 14

Amb aquesta entrada continuo amb el diari de campanya de La Llamada de los dioses que estic arbitrant per al meu grup de joc habitual de La Cofradía del rol, per llegir les sessions de campanya anteriors podeu seguir aquests enllaços: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13

Troll per www.36peas.com (CC BY 2.0)

Com sempre recordar-vos que es probable que us trobeu spoilers, per tant si estéu jugant la campanya o aneu a fer-ho es probable que no volgueu llegir més enllà d'aquest punt (o sí, ves a saber).

Tal i com ja us vaig explicar els jugaors estan col·laborant activament en la creació d'aquests informes de campanya, en aquesta ocasió el cronista ajudant ha sigut Ero (que actualment està interpretant a Meler el Místic).

A la sessió anterior els personatges havien pogut alliberar a Adrinne una novicia que havía sigut enganyada pels malvats clregues de Penumbra i que va estar a punt de ser sacrificada a la sessió anterior (quelcom que el grup va poder evitar al matar el clergue que oficiava la cerimònia i els seus sequaços), i es disposaven a alliberar les seves companyes de la cel·la on es trobaven preses.

Ogro per tinyfroglet (CC BY 2.0)


Els personatges van obrir la porta de la cel·la mitjançant la clau que havien trobat al registrar el cadàver del clergue oficiant i van entrar, fet que els va permetre contemplar una habitació plena de rics coixins i tapissos on s'allotjaven unes belles (i nues) noies... així com un ogre corpulent armat amb una gran destral que no va dubtar en atacar-los al veure'ls creuar el llindar, que inevitablement va derivar en un combat en el que Meler i Aradum van vencer l'ogre.

Després d'alliberar a les noies, que encara es trobaven sota els efectes narcòtics de les substàncies que els clergues havíen usat per mantenir-les controlades, els personatges les van ajudar a vestir-se amb les túniques dels sacerdots morts i un cop disfressades van marxar acompanyades per Daryn Jadegris (el PNJ nan els acompanya) cap a la soritda del complexe subterrani.

Sortint de la cel·la el grup de personatges es va trobar amb una sorpresa inesperada, ja que per un dels túnels que es podien observar més endavant es dirigía cap ells una nombrosa banda d'orcs dirigida per un embravit orc berserker que de ben segur no dubtaría en fer ús de la seva furia quan arribés.

Red Sonja per Pat Loika (CC BY 2.0)


Veient clarament que la situació podia ser perillosa van decidir retrocedir un altre cop cap a la cel·la i preparar-se per a l'escomesa, cosa que van fer de diverses maneres: Meler i Grognak no s'ho van pensar dos cops i usant la seva prodigiosa agilitat i capacitat d'escalada es van encaramar a las parts de la cel·la en previsió de caure sobre els atacants en el moment adequat mentre que Kai i Aradum s'amagaven sota un dels llençols de l'estança i Luna va tenir una ocurrència una mica curiosa... Diguem que se li va acudir fer un "Red Sonja" treient-se la roba i l'armadura quedant completament nua amb l'esperança que els orcs estiguessin confosos / impressionats / el que fos per uns breus instants, quelcom que no va passar ja que a l'arribar ben aviat van començar un furiós combat en el que es van barrejar atacs afortunats i pífies en tots dos bandols junto amb una bona destroça del mobiliari i la decoració i en el que Luna, per a sorpresa de tots, va aconseguir clavar un bon cop d'espassa amb un resultat crític (20!) a l'orc berserker (potser havia obtingut part de la furia del famós personatge d'alguna manera...).

Shark teeth per Wilson44691 (CC BY-SA 3.0)


Finalment van aconseguir vencer als orcs i es van dedicar a interrogar als dos únics supervivents per impedir la fugida, però no van aconseguir treure'n l'aigua clara, per tant Grognak, com a bàrbar que és, va decidir acabar amb les seves vides ofegant-ne un i tallant-li el coll a l'altre per després decapitar el cadàvr de l'orc berserker i endur-se el seu cap penjant del cinturó; Aradum tampoc va perder el temps i es va dedicar a arrencar les dents dels orcs caiguts (una manía que ja havía mostrat en sessions anteriors) i junt amb la resta d'aventurers es va dedicar a saquejar-los, fet que li va permetre obtenir una bonica destral +1.


Decidits a investigar el lloc d'on havia vingut la banda a la que s'havíen enfrontat van seguir el seu rastre i van arribar fins al seu catau, moment que el místic Meler va aprofitar per enviar a la rata que té com a mascota a buscar a Daryn (el PNJ nan), tot i que no s'hi van estar molt temps ja que van sentir com s'acostaven més orcs, per tant van decidir retrocedir un cop més i es van dirigir corrent cap a la cambra on els clergues de Penumbra feien els sacrificis de sang a l'esser de l'interior de la montanya. Aradum va intentar confondre'ls parlant en orc però no ho va aconseguir, per tant com a pla B van decidir disfressar-se amb les túniques dels clergues per enganyar-los.

Monjo amb hàbit negre (Old Book Art) | CC BY 3.0
Altar romà de la tomba del llibert Catilus Diadumenus (140-170 d.C.) | CC BY 2.0


Els 8 guàrdies orcs que van arribar es van dividir en dos grups a l'arribar a la sala, quedant-se el primer amb els personatges disfressats i l'altre anant inmediatament cap a la cel·la on estaven retingudes les noies, descobrint inmediatament que havíen escapat i donant l'alarma a crits, moment que els personatges van aprofitar per atacar començant un cop més un combat frenètic en el que Grognak va desfermar la seva furia berserker, els crítics i les pífies van tornar a ser abundants i Aradum va estar a punt de morir, sort que Meler es va interposar entre l'orc que l'atacava i el nan i se'l va endur ràpidament, tot i que l'orc per poc no encerta Aradum en la seva fugida, situació que es va complicar quan van topar de morros amb un altre orc que per sort va ser despatxat ràpidament pel nan...

Després d'acabar amb els guardies orcs els personatges van descansar breument i van recuperar forces curant-se gràcies a les seves habilitats i a les pocions de curció que havien trobat en sessions anteirors.

Qué passarà a la propera sessió?

Com s'acostuma a dir:

Continuarà...


Els elemants gràfics que acompanyen aquesta entrada i que no han sigut acreditats están creats a partir d'elements de


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario