Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

martes, 18 de abril de 2017

Caixa Negra: La Llamada de los dioses - Sessió 20

Amb aquesta entrada continuo amb el diari de campanya de La Llamada de los dioses que estic arbitrant per al meu grup de joc habitual de La Cofradía del rol, per llegir les sessions de campanya anteriors podeu seguir aquests enllaços: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 #19

Scary Werewolf | Martin Grondin (CC BY-SA 2.0)
Full Moon 2010 by Gregory H. Revera (CC BY-SA 3.0)

Com sempre recordar-vos que es probable que us trobeu spoilers, per tant si estéu jugant la campanya o aneu a fer-ho es probable que no volgueu llegir més enllà d'aquest punt (o sí, ves a saber).

Després d'aquestes setmanes en les que he hagut de desatendre el blog torno amb tots vosaltres per a seguir narrant-vos les aventures (i desventures) dels meus jugadors en la seva campanya per intentar frustrar els plans dels malvats clergues de Penombra i complir la missió que els hi havía encomanat el deu marí Eru, que no es sino recuperar el seu trident, fet que els ha dut a descobrir la ignota illa en la qual es troben i a endinsar-se en el amagatall subterrani sota el seu volcà...

Si us enrecordeu del ja llunyà episodi anterior Meler el místic (el personatge d'Ero) havía experimentat una transformació una mica radical, ja que duia amb ell la maledicció de la licantropia al haber sigut mossegat per un home llop, per tant corria el perill que li tornessin a creixer les dents i el pel al cos de manera descontrolada i manifestar un cert gust per mossegar als seus semblants.

Si la classe de personatge de l'Ero hagués sigut qualsevol altra al final de la sessió anterior ja estariem pensant ell i jo en el seu nou personatge, però al tractar-se d'un místic (i per tant tenir la possibilitat de conèixer-se a si mateix i al seu èsser de manera exhaustiva) li vaig donar l'oportunitat d'intentar contenir-se i evitar que recaigués en tan perillós estat (es a dir, si va passant les corresponents tirades de salvació aconsegueix mantenir la compostura sense que passi res perjudicial per a ell i els seus companys 😅...).

Per si de cas tan profunda determinació fallava també havía decidit prendre com a precaució embolicar-se en una corda i crear una mena de trampa restrictiva que podés contenir-lo si començava a transformar-se, i si això també fallava tenía com a última opció clavar-se mastegots a ell mateix (s'ha de dir que els meus jugadors mai deixen de sorprendre'm 😅...).

En fí, un cop fets tots aquests preparatius el grup va seguir explorant la part del complexe on es trobaven, fet que els va dur després de vagarejar una estona per diverses coves fins a un pont fet per dos troncs des del que era possible observar un abisme una mica profund, més enllà del pont es veia una altra cova des d'on es sentía el só d'algú tallant fusta.

Ales Golem de Mikoláš Aleš (Domini públic)

Theia la asesina va decidir arriscarse a atravessar el pont (ho va aconseguir sense caure ni que la trampa s'activés). Quan va entrar a la cova va veure diverses figures de fusta que representaven a guerrers armats i a un artesà treballant davant d'una taula ocupat en dur a terme una altra talla. Davant d'un objectiu tan temptador va decidir atansar-s'hi per l'esquena i clavar-li una punyalada mortal, aconseguin-t'ho tot i fallar la seva tirada de moure's sigilosament i que el mag podés girar-se per veure la cara del seu atacant.

I aquí podrieu pensar que els personatges es posarien a registrar la cova per veure quin profit en podríen obtenir (es a dir, que es posarien a saquejar), però no tot va ser tant senzill com els hi hauria agradat ja que les figures dels guerrers (golems de fusta al capdavall) van agafar vida i van avançar amenaçadorament contra el grup, per tant van decidir retirar-se immediatament i recorrer a una táctica que ja havien usat anteriorment i que no es altre que usar el foc, per tant van usar els flascons plens d'oli com a cóctels molotov i els van llançar contra els seus enemics, que evidentment van començar a cremar de manera incontrolada🔥 destruint-se així tot el contingut de la cova.

Imatge original de Groot per Richie S (CC BY 2.0)

Però es clar, la cosa no es va acabar aquí, ja que alguns dels golems guerrers van seguir avançant i es disposaven a abandonar la cova envoltats en flames i per tant en Meler i Theia es van veure obligats a retrocedir davant d'aquesta nova amenaça, a més a més el soroll de l'incendi havia cridat l'atenció d'orcs i goblins que s'acostaven preparats per la batalla i que van haver de ser aturats per Luna i Flynn i els antics mercenaris presoners que els acompanyaven.

Full Moon 2010 by Gregory H. Revera (CC BY-SA 3.0)

I va ser en aquest moment en el que tot es va complicar encara més (soroll de tirades de daus 🎲...) ja que les tirades de salvació de Meler per evitar posar-se pelut i totes les precaucions van fallar 🐺 i el personatge va poder veure com la imatge tremolosa de la lluna apareixia entre les flames mentre començava a transformar-se ràpidament.


Abans de que la transformació acabés Theia va decidir jugárse-la i va saltar des del pont cap a a la pared de l'abisme per així poder escalar-la i fugir de les urpes i la gola d'un Meler completament embogit i poc disposat a atendre a raons, no obstant el místic-home llop va saltar darrera d'ella i la va atacar mossegant-la, fent que poc després ella perdés l'equilibri i caigués al buit, per tant la campanya s'havía cobrat la vida d'un altre personatge i s'hauria de preparar un altre de nou per a Laura.

Cova marina a PublicDomainPictures.net (CC0 1.0)


Les peripècies de la resta de personatges del grup no s'havíen acabat, ja que Luna i Flynn ben aviat es van veure perseguits pel transtornat Meler i s'hi van haver d'enfrontar fins a deixar-lo inconscient (es a dir, a 0 punts de cop) i van decidir abandonar-lo en un encreuament ja que van sentir les veus eixordadores d'orcs i veus humanes cridant ordres.

Pel que fa al destí de Meler com a personatge tots vam arribar a la conclusió que era injugable en el seu estat actual, per tant vam decidir "jubilar-lo" i que Ero es creés un nou personatge.


Qué passarà a la propera sessió?

Com s'acostuma a dir:

Continuarà...


Els elements gràfics que acompanyen aquesta entrada i que no han sigut acreditats están creats a partir d'elements de


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario