Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

domingo, 21 de abril de 2019

Caixa Negra: La Llamada de los dioses - Sessió 34

Amb aquesta entrada continuo amb el diari de campanya de La Llamada de los dioses que estic arbitrant per al meu grup de joc habitual de La Cofradía del rol, per llegir les sessions de campanya anteriors podeu seguir aquests enllaços: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 #19 #20 #21 #22 #23 #24 #25 #26 #27 #28 #29 #30 #31 #32 #33


Com sempre recordar-vos que es probable que us trobeu spoilers, per tant si estéu jugant la campanya o aneu a fer-ho es probable que no volgueu llegir més enllà d'aquest punt (o sí, ves a saber).

Per redactar la crònica d'aquesta sessió de joc vaig comptar amb l'ajuda de Kris, que va exercir de cronista assistent durant el seu desenvolupament.

Continuem les aventures a la campanya La Llamada de los dioses i se'ns afegeix al grup Efrén, un nou jugador que s'inicia en els jocs de rol i que ocasionalment portarà a algun dels personatges jugadors que es troben disposats a descendir al nivell inferior del complexe subterrani on els malvats seguidors del deu fosc Penombra es troben disposats a complir amb els seus plans.

Cartas de Tarot per Glegle a Pixabay (Pixabay license)

Pero abans que el grup es disposi a seguir endavant amb el descens Kris va voler que el seu personatge, la semielfa Luna, provés sort amb les baralles de cartes mágiques, per tant no va dubtar a treure'n una per veure quin era el destí que li tenia reservat la deesa fortuna (i que consti que ara les tirades serán una mica més aleatòries i complicades, ja que en comptes d'usar la taula que ve al llibre de campanya he creat una matriu en la que están tots els resultats i en la que és necessari fer 2 tirades de D20 per endevinar quina es la carta que s'ha escollit... Sí, ho se, soc una mica malvat 😈).

Els resultats van ser els següents:
  • Un canvi de sexe, passant de ser un personatge femení a masculí (vaja, com amb el personatge de Belacqua a la sessió anterior).
  • Una brillantor estranya que l'envolta i que se'n va sense que sembli que hi hagi cap altre efecte visible (si mes no de forma immediata).
Després de veure aquest resultat Efrén, que duia el personatge d'Alanna, també va voler provar sort i va treure dues cartes amb el següent resultat:
  • Un canvi de sexe, passant de ser un personatge femení a masculí (vaja, un altre cop).
  • Perdua de 6 punts de vida (be, amb un personatge com el d'Alanna no es una cosa tan preocupant donat que es fort i robust).
Brown Bird Duck per Clker-Free-vector-Images a Pixabay (Pixabay license)

Un cop experimentats aquests canvis el grup va decidir recuperar-se d'aquestes emocions tan aleatòries descansant una mica abans de començar a baixar cap al nivell inferior, per tant van aprofitar per dormir havent establert els correponents torns de guardia i va ser llavors quan, en el torn de Belacqua i Luna, es va descobrir el que li havia passat a la semielfa: quan es fa de nit es converteix en un ànec... 😂

Desprès d'aquest descobriment, que evidentment va ser objecte d'una gran nombre de comentaris graciosos per part dels jugadors, el grup va baixar per fi les escales i es va trobar al mig d'una illa de pedra en un llac de lava, als seus peus també van descobrir una inscripció tallada a la roca que els animava a seguir el camí del Rei Incandescent. Observant els voltants també es van donar compte que la illa estava unida cap a altres coves del nivell per diversos ponts, també de pedra, i que un d'ells estava derruit i per tant era imposible creuar-lo.



Mentre els personatges pensaven sobre la pròxima acció a dur a terme Belacqua va arribar a la conclusió que el Rei Incandescent era el Sol, per tant si seguien el seu recorregut al cel relacionant-lo amb la disposició dels ponts evitarien qualsevol trampa que hi hagués, cosa que així va fer el grup i que els va portar a escollir un dels ponts en el que es van acabar enfrontant a un grup de 3 guardians ogres.

En el combat que va seguir a continuació van destacar Luna (amb el seu arc), Alanna (amb un Crític en combat), Belacqua (usant el seu encanteri Projectil Màgic, amb un projectil per cada ogre) i Flynn (Beneïnt al grup i atacant) i els ogres van ser vençuts amb facilitat.

Després d'aquest primer enfrontament en el nivell es van aproximar a una cova en la que Alanna va Detectar el Mal donada la seva condició com a paladí de Valion. Endinsant-se a la cova els personatges van descobrir un pou en el seu centre que aparentment estava sec. Per comprovar si així era Belacqua va llançar una pedra cap al seu interior i al caure van poder sentir un soroll estrany, que no es corresponia ni al so de l'aigua ni al que faria la pedra al xocar contra el terra... Hassba va mirar cap a l'interior del pou i va poder veure com una espècie de llot començava a a ascendir per les parets d'aquest amb l'intenció d'atansar-se als personatges, fet que Belacqua va confirmar al veure com la criatura formava una espècie de tentacle mentre pujava. Decidits a acabar amb la criatura abans que aquesta suposés una amenaça major Belacqua, que creu que el foc pot danyar-la, va llançar l'encanteri d'Esfera Flamejant i Hassba li va llançar un dels seus últims flascons plens d'oli per a que cremés millor (si, ja ho veieu: el foc segueix sent una de les constants del grup).

Un cop el monstre es va haver consumit els personatges van pensar que ja havien acabat amb el perill d'aquesta cova, però Alanna seguia Detectant el Mal al lloc, per tant estava calr que encara quedaven misteris per descobrir al lloc...

Disposats a esbrinar qué es el que estava passant el grup va ajudar a Flynn a baixar amb una corda pel pou i, després d'un breu descens palpant les seves parets, el clergue va descobrir una porta secreta que al obrir-la mostrava una galeria lateral de la que sorgia un fred penetrant. Al fons de la galeria era possible veure un sarcofag i darrera d'aquest un altar en el que reposava una esfera de cristall la llum de la qual iluminava l'interior de la càmara...

Sospitant que es trobaven davant la presència d'un mort vivent o un altre monstre da natura similar el grup es va començar a preparar per un combat que podia ser mortal, per tant la resta de personatges també va baixar pel pou per arribar fins el passadís i Flynn va usar la seva habilitat per Expulsar Morts Vivents sense que semblés tenir efecte...

Vampire I-Figure Stock per shd-stock (CC BY 3.0)
Wolf Yawn Hangover per christels (Pixabay license)

Quan els personatges es van aproximar cautelosament al sarcòfag la tapa va esclatar en mil bocins i del seu interior va sorgir un vampir que va atacar ràpidament Hassba i, a més de causar-li dany, va usar els seus poders per treure-li dos nivells de personatge (sí, l'assumpte començava a posar-se perillós). Veient la criatura a la que s'enfrontaven Flynn va intentar de nou Expulsar-la (sense èxit) i la resta del grup es va afanyar en l'atac per intentar derrotar-lo abans de que aquest usés els seus poders contra ells, tot i que no van poder evitar que Hassba caigués sota la seva influència i aisí hipnotizat es disposés a atacar als seus companys d'armes.

El combat va prosseguir i Flynn va Beneir als altre personatges per intentar decantar la balança al seu favor, això va fer que els seus companys poguessin causar-li prou mal per a que es veiés obligat a adoptar la seva forma de boira per retirar-se i recuperar forces per contratacar. En aquell moment Flynn va començar a pensar ràpidament una manera de sortir sortir-se'n de la situació, ja que era segur que el no-mort tornaria a atacar-los amb forces renovades, i gràcies a una tirada amb èxit Crìtic (20!) de Coneixement Arcà es va donar compte que dins del sarcòfag no hi havia ni rastre de la terra natal que els vampirs necessiten per regenerar-se i descansar adequadament, per tant va suposar encertadament que la misteriosa esfera de cristall estava intimament lligada al vampir i que era aquesta la que el proveia d'energia.

Convençut d'aquesta teoria va fer el gest de destruir-la i aixó va provocar que el vampir tornés canviant la seva forma de boira cap a una forma humana (a més a més l'acompanyaven 5 llops que havia sigut capaç de conjurar per atacar la resta de personatges) i es va abraonar sobre Flynn, però aquest va guanyar la iniciativa i va poder Beneïr l'esfera de cristall abans que el monstre li pogués fer cap mal.

Després d'aquest emocionant combat els personatges van decidir descansar unes poques hores abans de seguir endavant i van aprofitar una de les pocions de Treure Maledicció que havien trobat en sessions anterior per lliurar Hassba de la influència del vampir que encara es resistia a desaparèixer i Flynn va aprofitar a estudiar detingudament l'esfera per descobrir que si la duia durant prou temps la seva Intel·ligència i Sabiduria podrien augmentar, fet que evidentement seria molt útil de cara a vencer els obstacles que els esperaven.

Després d'aver descansat van sortir de la galeria i van escalar el pou per seguir esplorant els túnels, fent que s'enfrontessin amb un nombrós grup de guerrers gnolls, que tot i que van ser capaços de presentar batalla (i fins i tot un d'ells va aconseguir un atac amb resultat de Crític contra Belacqua) no van aconseguir vencer els personatges.

Poc després van ser sorpresos per un troll que quasi va acabar amb Lena (la amiga de Luna que van descobrir a la biblioteca que van trobar a la sessió #24) a la que Alanna va conseguir defendre al interposar-se a l'atac de la bestia i rebre el dany que anava destinat cap a la noia. En el combat que va seguir a continuació Flynn va aconseguir encegar amb l'encanteri Llum al troll i els seus companys van aconseguir atacar-lo siguent finalment Luna qui li va donar mort. Al rebuscar entre les restes esquelètiques dels enemics morts que el troll tenia a la seva cova van descobrir diversos tresors (més experiència) junt amb un valuós anell de protecció que confereix +2 a la CA i que es va acabar quedant Flynn.

Cartas de Tarot per Glegle a Pixabay (Pixabay license)

La sessió ja s'estava acabant, però abans d'acabar alguns jugadors volien que esl seus peronatges tornessin a treure cares màgiques, per tant Hassba (el personatge d'Ero), Alanna (el personatge d'Efrén), Flynn (el personatge d'Alex) i Luna el personatge de Kris) van tornar a probar sort amb els resultats següents:
  • Hassba va treure 2 cartes i va veure reduïda la seva Destresa en 1 punt però també va adquirir la capcitat de veure a la foscor com fan elfs i nans.
  • Alanna va treure 1 carta i va perdre 6 punts de vida.
  • Flynn va treure 1 carta i v augmentar en 1 la CA.
  • Luna va treure 1 carta... i es va veure atrapada al seu interior! 😱
El terror i el l'esglai es van estendre entre els jugadors al veure el resultat de la carta escollida!, pero per sort per Luna entre les pertenences del grup hi havia una poció per Treure Maledicció, fet que a més a més d'impedir els efectes de la cara la remullar-la també li va permetre lliurar-se (amb una Tirada de Salvació contra Encanteris amb èxit) dels efectes d'aver canviat de sexe i de convertir-se d'anec per la nit.

Qué passarà a la propera sessió?

Com s'acostuma a dir:

Continuarà...


Els elements gràfics que acompanyen aquesta entrada i que no han sigut acreditats están creats a partir d'elements de


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario