Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

miércoles, 30 de enero de 2019

Caixa Negra: La Llamada de los dioses - Sessió 28

Amb aquesta entrada continuo amb el diari de campanya de La Llamada de los dioses que estic arbitrant per al meu grup de joc habitual de La Cofradía del rol, per llegir les sessions de campanya anteriors podeu seguir aquests enllaços: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 #19 #20 #21 #22 #23 #24 #25 #26 #27


Com sempre recordar-vos que es probable que us trobeu spoilers, per tant si estéu jugant la campanya o aneu a fer-ho es probable que no volgueu llegir més enllà d'aquest punt (o sí, ves a saber).

Per redactar la crònica d'aquesta sessió de joc vaig comptar amb l'ajuda de Kris, que va exercir de cronista assistent durant el seu desenvolupament.

Després dels fets ocorreguts a la ja llunyana, en el temps, sessió #27 (ja ho se, fa molt temps que no poso sessions de campanya 😓) els personatges van començar a recuperar-se de les ferides sofertes fent us de les seves habilitats curatives, fet que els asegurava que podrien enfrontar-se amb les millors garanties possibles als perills que segur que els sotjaven més endavant.

Caloplaca chrysodeta by Tigerente (CC BY-SA 2.5)

Hand mirror (CC0 1.0)

Seguint amb l'exploració dels tunels es van trobar davant d'una cambra amb el terra entapissat per una floridura groguenca que no els hi va inspirar gaire confiança com per entrar a investigar, per tant van decidir deixar-la enrera i seguir investigant pels tunels propers, fet que els va dur fins a una cruïlla que van decidir examinar amagats a una cantonada amb l'ajut del mirall que du Hassba. Veient davant seu diversos passadissos per escollir Alanna es va atrevir a endinsar-s'hi i al notar que no Detectava el Mal va seguir endavant fins trobar una porta...


Es van posar a observar la porta i van intentar Detectar si hi havia una trampa, quelcom que no van aconseguir ni Hassba, ni Luna o Alanna, per tant quan Hassba va tocar el pom de la porta per intentar obrir-la va rebre una descàrrega de 15 punts de dany per Raig Elèctric ⚡ (uf, això fa una mica de mal 😈), però ho va aconseguir i el grup va descobrir un magatzem ple de barrils de carn i cervesa així com fins licors (bo es saber-ho per si més endavant ho necessiten).

Després de curar a Hassba els punts de cop perduts el grup va continuar explorant els túnels de la cruïlla veient a un d'ells una boirina arran de terra que tampoc els va inspirar massa confiança, a més a més Belacqua va veure el que semblava una parella de cadàvers decapitats, fet que va fer que la seva intranquilitat augmentés...

Ja que no es refiaven del que podien trobar (no m'extranya 😏), van decidir fer servir alguna estratagema que els permetés esbrinar si hi havia algun perill sotjant-los i per tant, deixant apart que van intentar Detectar Trampes (i van fallar), també van llançar una pedra per si de cas... sense que passés res. A l'aproximar-se als cadàvers i registrar-los van poder trobar la nota següent:


Decidits a seguir investigant es van apropar a una nova sala, moment en el que Alanna va Detectar el Mal al seu interior, cosa que Belacqua va conformar usant el mirall per mirar cap a l'interior s'hi atrinxeraven un clergue de Penombra junt amb una tropa de 8 orcs. Preparant-se per atacar Hassba va intentar Amagar-se a les Ombres (i no ho va aconseguir 😯), per tant la resta es va disposar a atacar: Flynn va Beneir als seus companys i Luna va fer quelcom... ja que els orcs van caure morts, en uan escena que els recordava altres fets que ja havien passat anteriorment 😏. Aleshores Alanna va atacar al clergue i Belacqua va llançar amb èxit l'encanteri Dormir contra ell, moment que Hassba va aprofitar per tallar-li el coll.


Després d'alleugerir els cadàvers de les seves pertenences (les monedes d'or 💰 que els ajudarán a aconseguir més punts d'experiència) van seguir per un corredor estret i es van trobar de cara amb un antic conegut, ja que el malvat elf fosc al que s'havien estat enfrontant des de que es van endinsar a les profunditats de la illa estava davant d'ells, però no estava sol, ja que darrera d'ell també havia aparegut una columna de foc i fum (un esperit elemental) que, després d'adoptar forma humana, es va abraonar sobre el grup disposat a acabar amb ells.

El combat que va seguir va ser dur i només Alanna va aconseguir un cert èxit atacant l'esperit elemental mentres Belacqua, amb el seu encanteri de Bola de Foc i Flynn pregant a Valion, aconseguien fer fugir l'elf, que despareixia sense deixar rastre enduent-se l'elemental amb ell.

Després d'aquest encontre el grup va va tornar precipitadament cap añ magatzem de provisions que havien descobert anteriorment per poder curar les seves ferides i descansar.

Després de recuperar-se van tornar cap a l'estret passadís on s'havien enfrontat a l'elf i al seu flamíger acompanyant. Allí van trobar que aquest acabava en una cambra dividida en una escletxa que la separava en dos i amb la particularitat que del sostre penjava una corda sobre l'abisme, a la pared del fons hi havia una obertura cap a una altra cova.

Jaskinia Lokietka Sala Rycerska per Rafał Kozubek (CC BY 2.0)


En lloc d'aventurar-se a saltar l'escletxa per veure que hi havía a l'altra costat van decidir que el millor seria llançar una pedra cap a dins de la cova, ja que si a dins hi havía un enemic i aquest apareixia estaven segurs que no podria saltar per sobre de l'esquerda per atacar-los 😏... Clar que el resultat d'aquesta maniobra no va ser el que esperaven, ja que de la cova va aparèixer un gegant de pedra que va atravessar d'un salt l'obstacle 😂 i al que s'hi van haver d'enfrontar, sort que entre tots van aconseguir acabar amb ell.

Qué passarà a la propera sessió?

Com s'acostuma a dir:

Continuarà...


Els elements gràfics que acompanyen aquesta entrada i que no han sigut acreditats están creats a partir d'elements de


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario